do 17 okt, 20.30 uur – Kijk haar gaan – Anne Neuteboom

Anne Neuteboom sleepte op Cameretten 2015 de jury- en publieksprijs in de wacht, maakte een succesvol debuut en vond zichzelf afgelopen seizoen opnieuw uit met deze eveneens uitstekend ontvangen opvolger. In ‘Kijk haar gaan’ kijkt Anne met veel zelfspot, maar vooral keihard positivisme naar de privileges en luxeproblemen van haar generatie. Want ‘weet je nog vanmorgen, toen je wakker werd, dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Relaxt. En dat je gewoon twintig minuten kon douchen onder vét heet water en nog steeds gewoon súpergoeie waterdruk had? Chill’.

Anne is genomineerd voor Neerlands Hoop 2019: veelbelovend theatermaker met grootste toekomstperspectief.

Theaterverkenner op bezoek bij…
Theaterverkenner Sander van Kaam (19) uit Santpoort Noord heeft ‘Kijk haar gaan’ gezien op 28 september 2019 in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. Lees hier zijn ervaring!

Recensies
NRC Handelsblad ****:
“Neuteboom toont een rijk palet aan emoties. Een overtuigende voorstelling (…) grappig, kritisch en ontroerend.”
Theaterkrant (keuze van de criticus):
“Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten. (…) Neuteboom is bovenal een echte vakvrouw. Ze beschikt over een verbazingwekkende hoeveelheid energie, die ze onvermoeibaar op de zaal blijft afvuren.”

Source: Kennemer theater voorstelingen
do 17 okt, 20.30 uur – Kijk haar gaan – Anne Neuteboom

Comments are closed.